TjenesterSystemutvikling

Skreddersydd System utvikling

Våre utviklere har erfaring og kunnskapen til å bistå i alle ledd av prosjektet, fra idé og prototyping, til gjennomføring, testing og support.

Vår tech-stack består av mange forskjellige språk og rammeverk og vi har gode rutiner for systemutvikling.

Trusted by:

Systemutviklingstjenester tilpasset deg

Våre utviklere har kompetansen til å lage systemer som holder dagens standard men som også kan tilpasses morgendagens teknologier og trender. 

Vårt mål er å levere konsulenter som skaper merverdi for kundens prosjekter gjennom høy kompetanse og god, samt bred erfaring. Våre konsulenter har flere års erfaring med teknologier som Java, Kotlin, Clojure,  .NET, Kafka, Javascript, React, Vue, Oracle, m.m.

Vi følger trendene i bransjen tett for å sikre at våre konsulenter er oppdaterte på det nyeste og mest relevante til enhver tid. 

Dyktige team

Vi er med deg gjennom hele prosjektløpet og leverer systemutviklingstjenester som dekker deres behov på bestilling. Vi kan bistå med  analyse, konsept og omfangskartlegging, såvel som design, integrasjonsprosess, utvikling, testing, launch og support.

Vi bruker god tid på å sette oss inn i deres bestilling slik at resultatet innfrir deres forventninger og på den måten kan bygge et langt og godt samarbeid. 

Høykompetente på moderne teknologier

Med langvarig tilstedeværelse i IT-bransjen har vi fingeren på pulsen på hva som skjer i Norge og resten av Europa. Vi har nå en gruppe erfarne og dyktige utviklere. Dette sikrer at vår kompetanse dekker våre kunders behov ved effektiv bruk av moderne teknologier innen eksempelvis; .NET, Java, Kotlin, Clojure, Node, JavaScript, React, Vue.js, Angular, Swift, og PHP.

Kombinasjonen av vår verktøykasse og selskapets forståelse for kundecaser gjør det mulig å levere de riktige konsulentene til de riktige engasjementene. Dette skaper merverdi for våre kunder!

Trusted by:

Ole-Kristian Villabø

Daglig leder

Kontakt oss

Abonner på vårt nyhetsbrev