TjenesterSøke teknologi

Søke-teknologi

En god søkeløsning gjør informasjon tilgjengelig og søkbar når du trenger den. Dette tilgjengeliggjør informasjon og og forenkler informasjonsflyten.  

Vi lager gode og effektive søkeløsninger ved hjelp av følgende verktøy:

Trusted by:

Tilgjengeliggjør informasjon hos din organisasjon

Ved å implementere et godt søkeverktøy for å håndtere (big) data vil det bli mer oversiktlig og det enklere å raskt finne svar på komplekse spørsmål.

Vi bruker moderne teknologi for å skape dynamiske løsninger som er skreddersydd for hver enkelt besøkende. Systemene er enkle å justere uten å slette eller endre hovedkjernen til systemet.

For å levere et godt sluttprodukt har vi kompetanse innen en rekke relevante teknologier som kan komme godt med i utviklingen av prosjektet. Vi har også lang erfaring når det gjelder å vite hvordan lage en løsning som gir RELEVANTE treff på dine spørringer

Dyktige team

Vi er med deg gjennom hele prosjektløpet og leverer systemutviklingstjenester som dekker deres behov på bestilling. Vi kan bistå med  analyse, konsept og omfangskartlegging, såvel som design, integrasjonsprosess, utvikling, testing, launch og support.

Vi bruker god tid på å sette oss inn i deres bestilling slik at resultatet innfrir deres forventninger og på den måten kan bygge et langt og godt samarbeid. 

Høykompetente på moderne teknologier

Med langvarig tilstedeværelse i IT-bransjen har vi fingeren på pulsen på hva som skjer i Norge og resten av Europa. Vi har nå en gruppe erfarne og dyktige utviklere. Dette sikrer at vår kompetanse dekker våre kunders behov ved effektiv bruk av moderne teknologier innen eksempelvis; .NET, Java, Kotlin, Clojure, Node, JavaScript, React, Vue.js, Angular, Swift, og PHP.

Kombinasjonen av vår verktøykasse og selskapets forståelse for kundecaser gjør det mulig å levere de riktige konsulentene til de riktige engasjementene. Dette skaper merverdi for våre kunder!

Ole-Kristian Villabø

Daglig leder

Kontakt oss

Abonner på vårt nyhetsbrev