TjenesterFullstack-utvikling

Fullstack-utvikling

Selv om bruk av utviklere med spisskompetanse på enten Front- eller Backend-utvikling har sine fordeler, vil bruken av Uptime sine erfarne fullstack-utviklere gi rom for økt effektivitet, mindre administrativt arbeid, høyere kvalitet og reduserte kostnader.

Ved siden av våre dedikerte frontend og backend-utviklere har vi et segment som  jobber fullstack med lang erfaring fra følgende:

Trusted by:

Gjør det effektivt med Fullstack-utviklere

Fullstack-utviklerne hos Uptime er godt rustet til å håndtere oppgaver, både front-end og back-end. Dette fører til en god overordnet forståelse og enkel integrering mellom lagene. Det gjør det mulig å få produktet raskt til markedet, effektiviserer arbeidsflyt og forenkler den administrative prosessen.

Våre konsulenter er utviklere som har en solid utdanning og flere år med relevant erfaring fra bransjen. Folk flest forbinder i dag fullstack-begrepet med javascript-tung utvikling, men det er uansett fordelaktig å ha erfaring innen DevOps, APIer og integrasjonspatterns, Containers, HTML/CSS og mye mer.  

Vårt mål er å levere konsulenter som skaper merverdi for kundens prosjekter gjennom høy kompetanse og god, samt bred erfaring. Våre konsulenter har bl.a. flere års erfaring med teknologier som Java, Kotlin, Javascript, clojurescript, ASP.NET,  C#, React, Vue, og Angular.

Dyktige team

Vi er med deg gjennom hele prosjektløpet og leverer systemutviklingstjenester som dekker deres behov på bestilling. Vi kan bistå med  analyse, konsept og omfangskartlegging, såvel som design, integrasjonsprosess, utvikling, testing, launch og support.

Vi bruker god tid på å sette oss inn i deres bestilling slik at resultatet innfrir deres forventninger og på den måten kan bygge et langt og godt samarbeid. 

Høykompetente på moderne teknologier

Med langvarig tilstedeværelse i IT-bransjen har vi fingeren på pulsen på hva som skjer i Norge og resten av Europa. Vi har nå en gruppe erfarne og dyktige utviklere. Dette sikrer at vår kompetanse dekker våre kunders behov ved effektiv bruk av moderne teknologier innen eksempelvis; .NET, Java, Kotlin, Clojure, Node, JavaScript, React, Vue.js, Angular, Swift, og PHP.

Kombinasjonen av vår verktøykasse og selskapets forståelse for kundecaser gjør det mulig å levere de riktige konsulentene til de riktige engasjementene. Dette skaper merverdi for våre kunder!

Ole-Kristian Villabø

Daglig leder

Kontakt oss

Abonner på vårt nyhetsbrev