TjenesterFrontend-Utvikling

Frontend-Utvikling

Uptime har bygget Frontend-løsninger ved hjelp av et bredt spekter av teknologier siden 1992. Dette har gitt oss en grundig kompetanse og innsikt for hvordan å løse kundens behov på best mulig måte.

Vi bruker konsulenter med lang kunnskap og god forståelse for frontend-teknologier for en effektiv utvikling av hele løsningen slik at vi sikrer best mulig resultat for våre kunder.

Vår kompetanse:

Frontend-utvikling
for deres behov

Uptime sine erfarne utviklere har lenge levert backend-løsninger som løser kundens utfordringer og samtidig er enkle å bygge videre på. Vi gjør en grundig jobb i alle prosjektets faser for å sikre kvalitet og godt håndtverk fra start til slutt. Vi er gode på håndtering og utvikling av helt nye systemer og digitalisering av eksisterende aplikasjoner og løsninger.

Vårt mål er å levere konsulenter som skaper merverdi for kundens prosjekter gjennom høy kompetanse og god erfaring fra lignende caser.

Våre konsulenter består av utviklere som har en solid utdanning og flere år med relevant erfaring fra sine domener med blant annet Java, Kotlin, .NET, Kafka og Openshift-systemer som Kubernetes og Solr.

Vi holder øye med utviklinger og trender i markedet for å holde våre konsulenter opdaterte på det nyeste og mest relevante til enhver tid.

Dyktige team

Vi er med deg gjennom hele prosjektløpet og leverer systemutviklingstjenester som dekker deres behov på bestilling. Vi kan bistå med integrasjonsprosess, analyse, konsept og omfangskartlegging, så vell som design, utvikling, testing, launch og support. Vi bruker god tid på å sette oss inn i deres bestilling slik at resultatet innfrir deres forventninger og på den måten kan bygge et langt og godt sammarbeid. 

Høykompetente på moderne teknologier

Med erfaring som strekker seg tilbake flere år har vi etablert en gruppe med erfarne og dyktige utviklere. Dette sikrer at vår kompetanse dekker våre kunders behov ved effektiv bruk av moderne teknologier innen eksempelvis; .NET, Java, Node, JavaScript, React, Vue.js, Angular, Swift, og PHP.

Kombinasjonen av vår verktøykasse og selskapets forståelse for kundecaser gjør det mulig å levere høyfunksjonelle systemutviklingstjenester som skaper merverdi for våre kunder.

Ole-Kristian Villabø

Daglig leder

Kontakt oss

Abonner på vårt nyhetsbrev