Våre tjenester

Uptime samarbeider med sine kunder for å lage tilpassede programvareløsninger som på en god måte dekker behovene som virksomheten står ovenfor. Våre løsninger legger til rette for inntektsvekst, økt effektivitet og digitaliserte forretningsprosesser. 

Med erfaring som strekker seg så langt tilbake til 1992, og dyktige, oppdaterte konsulenter med god forståelse for våre kunders behov jobber vi hardt for å fortsette med langvarige samarbeid hvor vi støtter kunden hele veien fra start til slutt. Vi støtter våre kunder i prosjektene fra konsept, analyse, planlegging til utvikling, distribusjon og støtte.

Vår kompetanse omfatter et stort utvalg teknologer som er meget dyktige og har lang erfaring fra sine domener.  Slik sikrer vi at du får den riktige kompetansen til ditt prosjekt og deres behov.

Uptime sine utviklere har erfaring og kunnskapen til å bistå i alle ledd av prosjektet, fra idé og prototyping, til gjennomføring, testing og support. Vår tech-stack består av mange forskjellige språk og rammeverk og vi har gode rutiner for systemutvikling.

Med dyktige programmerere og lang erfaring er vi godt rustet til å utvikle backend-systemer som er robuste og vellintegrerte. Vi er opptatt av å bygge gode og oversiktlige systemer som løser kundens behov idag og som enkelt kan oppgraderes og videreutvikles i fremtiden.

En god søkeløsning gjør informasjon tilgjengelig og søkbar når du trenger den. Dette tilgjengeliggjør informasjon og og forenkler informasjonsflyten.  

Selv om bruk av utviklere med spisskompetanse på enten Front- eller Backend-utvikling har sine fordeler, vil bruken av Uptime sine erfarne fullstack-utviklere gi rom for økt effektivitet, mindre administrativt arbeid, høyere kvalitet og reduserte kostnader.

Uptime har bygget Frontend-løsninger ved hjelp av et bredt spekter av teknologier siden 1992. Dette har gitt oss en grundig kompetanse og innsikt for hvordan å løse kundens behov på best mulig måte. Vi bruker konsulenter med lang kunnskap og god forståelse for frontend-teknologier for en effektiv utvikling av hele løsningen slik at vi sikrer best mulig resultat for våre kunder.

Vi passer på at våre konsulenter til enhver tid er oppdatert på de nyeste teknologien slik at våre kunder får utnyttet de mest aktuelle og effektive løsningene på markedet. Se under for en beskrivelse av de vanligste verktøyene og hvordan vi tar det i bruk.

Ole-Kristian Villabø

Daglig leder

Kontakt oss

Abonner på vårt nyhetsbrev