Bli en del av et selskap hvor DU blir verdsatt

Noen av oss har jobbet med kode i flere tiår, mens andre har mindre erfaring. Vi jobber med mange store aktører, så en formell utdannelse er det forventet at vi har.

Vi er ikke ute etter å finne rockestjerner eller  kommunikasjonseksperter i dress, men vanlige folk som trives med utvikling.

Det vi synes funker bra og gjerne vil finne mer av, er hyggelige og inkluderende kolleger som liker utvikling og kodeskriving og som gjerne ønsker å bli enda bedre på det.

FRIHET

Vi tror mennesker trives og leverer best når de får frihet til å løse oppgaver slik de selv vet best.


Flat selskapsstruktur

Vi har en enkel struktur, og minimalt hierarki. Ledelse og struktur er til for den ansatte, ikke motsatt. De ansatte har store muligheter til å påvirke hvilken retning vi går.

Høy ekspertise

Vi kunne vokst raskere, men det skal være et kvalitetstegn å bli ansatt hos oss. Vi er opptatte av å ha et godt rykte, både blant kunder og andre utviklere.

Mennesker du vil like

Du kan være sikker på at dine kolleger er hyggelige folk, som holder det de lover, er imøtekommende og hyggelige.

GODER

I tillegg til en god lønn,, så nyter man godt av mange goder.
Det er et raust kurs- og kompetansebudsjett, stor fleksibilitet på både nødvendig og unødvendig utstyr, vi bruker penger både på innenlands- og utenlandsturer, og vi har gode forsikringsordninger og privat helseforsikring

RIKTIGE prosjekter

Vi menerman trenger de riktige prosjektene til de riktige utviklerne.
Vi tror man skal ha en sunn blanding av utfordringer og mestringsfølelse, og noe av det viktigste vi gjør er å finne givende prosjekter til riktig person.

BALANSE

Jobben er viktig, men det er også fritiden. Vi strekker oss langt for å finne prosjekter og arbeidssituasjoner som er tilpasset bosted, reisevei og livssituasjonen ellers.

Vi forstår at det noen ganger skjer uplanlagte ting, og at familie og helse kommer først. Hos oss trenger man ikke å være bekymret for at man må jobbe helger, kvelder eller mye overtid.

Personlig vekst

Vårt mål er at hver ansatt skal være litt flinkere/bedre/smartere og med en litt større "verktøykasse" på slutten av året enn de var ved begynnelsen av året.

Stabilitet

Vi har eksistert siden 2005 i Norge, og 1992 på gruppenivå. Vi vet hvordan vi skal styre på en måte som gjør at både ansatte og kunder er fornøyde.

Hva ser vi etter i Uptime?

Våre ansatte

De fleste av oss er utviklere, kanskje enda mer presist kan du kalle oss systemutviklere- med en forkjærlighet for kodeskriving. Kategoriene fullstack, backend og frontend omfavner vel også ganske greit hvem vi er. Vi gjør andre ting også, men et teknologisk utgangspunkt har vi alle.

Noen av oss har jobbet med kode i flere tiår, mens andre har mindre erfaring. Vi jobber med mange store aktører, så en formell utdannelse er det forventet at vi har.

Vi består av en god blanding av de som sverger til Open Source, men også de som trives best i Microsoft-miljøene. Vi er ikke ute etter å finne rockestjerner, Yoda-masters eller superstraighte kommunikasjonseksperter i dress, men hvis du identifiserer deg i lignende kategorier, så er du også velkommen.

Det vi synes funker bra og gjerne vil finne mer av, er hyggelige og inkluderende kolleger som liker utvikling og kodeskriving og som gjerne ønsker å bli enda bedre på det.

Med en veldig flat struktur og en sjef som selv har jobbet med kode og systemutvikling i mange år synes vi det er gøy å dele kunnskap og spille hverandre gode. Det han er aller mest opptatt av er å finne kule prosjekter til oss konsulenter. Det er tross alt der vi er og lærer mest og er den viktigste driveren til at vi trives her over tid.

Vi får også stor frihet til å utvikle kompetansen vår gjennom kurs og konferanser vi selv får velge fritt blant, og da tenker vi at det er greit å dele litt erfaringer og tips med hverandre.

Vi er veldig glad i å skeie ut og har som mål å ha minst en skikkelig kul tur i året, ved siden av mange små aktiviteter. Første destinasjon etter nedstengingen er Japan. Mens vi venter på at det er forsvarlig og gjennomførbart møtes vi regelmessig på mindre aktiviteter som gokart, klatring, kino og middager. Det synes vi er stas.

Sjekk ut fordelene ved å jobbe her!

Mangler du erfaring men synes vi virker som et kult sted å jobbe? Ta gjerne kontakt så tar vi en prat og ser hvordan vi kan hjelpe deg!

Enzo Maniscalco

Rekrutteringsansvarlig

Ønsker du å jobbe med oss? Ta gjerne kontakt!

Abonner på vårt nyhetsbrev