Vår Kompetanse

Vi passer på at våre konsulenter til enhver tid er oppdatert på de nyeste teknologien slik at våre kunder får utnyttet de mest aktuelle og effektive løsningene på markedet. Se under for en beskrivelse av de vanligste verktøyene og hvordan vi tar det i bruk.

Vi bruker .Net for å lage alt fra komplekse back-end  og front-end løsninger til fulsltendige mobil og web applikasjoner, Skyløsninger, skreddersydde e-commerce løsninger og selvbetjeningsløsninger. 

Vi bruker React.js til å lage raske, skalerbare og pålitelige webapplikasjoner og nettsteder som er intuitive, effektive på markedsføring og som oppfyller behovene til din virksomhet og dine kunder.

CI/CD & Devops og slikt

Vi har konsulenter som hjelper deg å sette opp et profesjonelt utviklingsmiljø, hvor vi sørger for at kode blir skrevet etter “clean code” prinsipper, at koden blir automatisk testet og rullet ut på forskjellige miljøer. 

Kubernetes / Docker / Cloud

Trenger du hjelp til å sette opp en løsning som både skalerer bra, dynamisk og sømløst, samtidig som utviklingsiterasjonene blir raske og effektive?

Python

Trenger du noen med lang erfaring med Python, så har vi konsulenter som både har benyttet dette til applikasjonsutvikling, samt massering av data i data science-formål

 Vi har brukt Java og tillhørende teknologier i mer enn 20 år for å lage programvareløsninger som spenner fra blant Android-applikasjoner, stasjonære applikasjoner og webapplikasjoner.

Kotlin/Clojure Development

Hos flere av våre kunder ønsker de i dag å benytte andre språk som også kjører på JVM. Kotlin og Clojure (og Groovy) er språk vi behersker godt. Vi har erfaring med alt fra spisse fagapplikasjoner til løsninger som brukes av “vanlige folk”.

Elastic / ELK / Solr

Vi har MYE erfaring med å implementere, konfigurere og forvalte søkeløsninger, og har god kompetanse på dagens mest brukte søkeløsninger og søkeplattformer. I tillegg blir vi ofte benyttet som rådgivere innen dette området. 

Episerver / Sharepoint

Vi har god kompetanse på noen av de viktigste standardproduktene som benyttes til kontorstøtte / publisering, samt integrasjoner mellom disse produktene

Ole-Kristian Villabø

Daglig leder

Kontakt oss

Abonner på vårt nyhetsbrev