8 React komponentbibliotek du burde sjekke før ditt neste prosjekt

React-utviklere har et bredt spekter av biblioteker man kan ta i bruk. Det å finne det mest relevante for ditt behov er ikke nødvendigvis så enkelt. Hvis du ser etter komponentbibliotek til ditt neste prosjekt, så er disse definitivt verdt å vurdere.

React Motion

Bevegelige og animerte elementer kan gjøre at tilsynelatende enkle oppgaver blir langt mer kompliserte og tidkrevende, men samtidig er det fint for å skape gode brukeropplevelser. React Motion forsøker å løse dette problemet ved å tilby et mangfoldig sett med komponenter, alt fra jevnt bevegelige popup-vinduer, til enkelt konfigurerbare flyttbare elementer – alt forholdsvis enkelt konfigurerbart via parameterstyring.

Eksempler og en GitHub lenke kan du finne her.

React 360

I årene som kommer spås VR og AR-løsninger å bli enda mer populært. E-handel og detaljhandel er de to primærbransjene der slike løsninger er spådd å vokse raskt, derfor er det viktig å lære hvordan å designe passende løsninger, raskt og effektivt – for eksempel med React.

React 360 har til hensikt å forenkle prosessen ved å la utviklere lage VR- og 3D UI-elementer som fungerer sømløst på smarttelefoner, VR-briller og andre VR-kompatible enheter. 

Du kan finne GitHub lenken her.

Material UI React

De siste årene har Googles materialdesignfilosofi blitt innlemmet i en rekke front-end-innovasjoner. Dette betyr også at flere av de mest brukte bibliotekene nå tilbyr knapper, skyveknapper, menyelementer og andre komponenter basert på disse prinsippene.

Material UI React er et av de mest populære, omfattende og veldokumenterte bibliotekene som finnes, og det er en enkel måte å få en løsning som ser moderne og bra ut. Hvis du ønsker å bygge en løsning som benytter seg av denne filosofien, så er dette biblioteket verdt å vurdere

Du finner eksempler og nedlastings informasjon her.

OnsenUI

OnsenUI er et godt verktøy for alle som utvikler front-end-løsninger som skal kjøres på flere enheter (forskjellig formfaktor og -størrelse) og operativsystemer. Dette biblioteket lar deg bruke en enkel kodebase for alle enheter, og kan gjenkjenne hvilken enhet det kjører på og justere designet deretter.

Eksempler og nedlastingslenker finner du her.

Ant Design React

Less.js tilbyr et stort utvalg av forskjellige komponenter som enkelt og raskt kan justeres for å tilpasses prosjektets behov. Knapper, ikoner, sidestier, menyer og mange flere komponenter er tilgjengelige for både stasjonære og mobile skjermer.

Du finner tilleggsinformasjon og nedlastingsinformasjon her.

Blueprint

Blueprint er perfekt for utforming av datadrevne brukergrensesnitt. Det er et godt valg når man trenger å vise komplekse data på en tydelig og tilgjengelig måte, og kanskje prioriterer dette fremfor estetikk og design. Biblioteket inneholder en rekke komponenter som enkelt og effektivt viser ulike datakilder.

Du kan finne dokumentasjon og nedlastingslenke her.

Fluent React UI

Dette biblioteket er ideelt for applikasjoner som bruker Microsofts Fluent designfilosofi som inspirasjon. Komponentenes arkitektur ligner Microsofts egne produkter, og fremstår som Office, SharePoint eller Windows. En av fordelene med Fluent React UI, i likhet med Material UI React, er at biblioteket er godt dokumentert – i motsetning til en god del andre bibliotek..

Du kan finne mer informasjon og nedlastingslenke her.

React Spinner

Dette er et bibliotek som er litt enklere enn de vi har tatt for oss lenger oppe. React Spinner gir deg tilgang til en rekke lasteanimasjoner for å vise seerne at siden lastes før informasjonen er klar. Andre bibliotek har også slike animasjoner, men hvis du trenger noe litt mer fancy for å skape en løsning som skiller seg ut fra mengden, er React Spinner et godt sted å starte.

Eksempler og nedlastingsinformasjon kan du finne her.

Sjekk ut fordelene ved å jobbe her!

Mangler du erfaring men synes vi virker som et kult sted å jobbe? Ta gjerne kontakt så tar vi en prat og ser hvordan vi kan hjelpe deg!

Abonner på vårt nyhetsbrev